Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Весною вже пахне, тож тепло, а разом з ним і жага до мандрівок теж уже в дорозі. Тревел-блогер, журналіст Макс Узол поділився думками, куди можна полетіти.



Свої поради він опублікував на сайті Нового каналу.

“Незважаючи на карантин, я нарахував аж більше 100 країн, які відкриті для українців! Щоправда, це переважно Латинська Америка, Африка, трохи Азії, усілякі екзотичні острови на кшталт Мальдів, і навіть Сполучені Штати Америки. Тобто, “бабловитрачальні” напрямки. О, зовсім забув, ще з цікавих відкриті Танзанія, Мексика та Коста-Ріка”, – каже ведучий реаліті “У кого більше?”.

Читати  Туреччина змінила назву: в країні запускають кампанію, щоб розповісти про це світу

“Гаразд, а куди ж полетіти недалеко і бюджетно, поки Європа закрита?” – запитаєте ви. У ведучого є відповідь.

“Досі лишаються відкритими й доступними старі добрі Туреччина з Єгиптом. Ще Об’єднані Арабські Емірати. Болгарія теж уже чекає. Також з початку березня для нас нарешті відкрилася Грузія. Хоч як це дивно, але є цікаві й доступні гірськолижки у Казахстані. Зізнаюся чесно, був у різних далеких екзотичних країнах, а от в останніх названих ще ні. Дуже хочу, тож планую відвідати найближчим часом. І ви не зволікайте”, – зазначив він.

Читати  На осінні канікули до Амстердаму: столиця Нідерландів очікує на два мільйони туристів

Крім підказок з хорошими маршрутами, Макс поділився однією зі своїх найбільших мрій щодо подорожей.

“Найцікавішим напрямком для мене зараз є Балкани. А саме Північна Македонія, яка доступна без жодних тестів. Вона свіжа, непопосова, малодосліджена, але дуже красива! Я загуглив фоточк. Та й авіаквитки туди можна знайти прямі й недорогі. Тому, як бачите, варіанти, насправді є. Вам залишається лише обрати”, – ділиться тревел-блогер.

Читати  У Таїланді хочуть слідкувати за туристами з допомогою додатка

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *