Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Подільські Товтри

Це найбільший український національний парк. У 2008 році він увійшов до сімки природних див України, а з 2017 року став частиною світової спадщини ЮНЕСКО. Найвідоміша пам’ятка цього парку – затоплене село Бакота біля Кам’янця-Подільського. Якщо будете в парку, обов’язково відвідайте чудову Бакотську затоку, чарівний Смотрицький каньйон, Івахновецькі та Вербецькі Товтри, а також печеру Атлантида.



Національний парк “Синевир”

Озеро Синевир справедливо вважається візитною карткою цього національного парку, а його фото друкують на обкладинках багатьох туристичних путівників по Україні. Це місце дуже популярне серед екстрасенсів, цілителів і мольфарів, які впевнені в його позитивній енергетиці. Якщо будете там, можете відвідати центр реабілітації бурих ведмедів, який розміщується поруч.

Читати  Між Україною і Польщею відкривають ще один авіарейс

Олешківські піски

Справжня українська пустеля лежить у Херсонській області й називається Олешківські піски. Вони займають величезну площу – 162 тисячі гектарів, і розміщуються за 30 км від міста Херсон. Тут туристи зможуть побачити бархани й оази, як і в інших пустелях. Ідеальний час для поїздки сюди – весна й осінь, коли пісок не дуже гарячий. Якщо ж поїдете влітку, потрібно мати закрите взуття, адже пісок може прогріватися до 75 градусів.

Читати  Від Бурдж Халіфи до Музею майбутнього: 5 must-visit локацій в Дубаї

Шацькі озера

Шацькі озера – чудове місце для відпочинку на природі біля чистої води в оточенні хвойного лісу. На території цього національного парку можна поплавати, позагоряти, порибалити і покататися на човні або байдарці. Загалом на волинському курорті понад 30 водойм, найпопулярніша з яких – озеро Світязь, найбільше і найглибше озеро природного походження в Україні.

 

Тузлівські лимани

Тузлівські лимани містяться в Одеській області й відомі як місце зимівлі, гніздування і зупинки численних водно-болотних птахів. Подорожуючи територією національного парку ви зможете побачити піщано-мулисті острови і коси, очеретяні зарості, солончакові ділянки та глинисті урвища. Поруч лежить морський курорт Росєйка.

Читати  Меркель сподівається, що невакциновані туристи зможуть провести канікули у Європі

Дністровський каньйон і водоспади

Загальна протяжність Дністровського каньйону становить понад 250 кілометрів – це один з найдовших каньйонів у Європі. Його береги прикрашають величні 200-річні дубові ліси, водоспади, печери, скельні храми та руїни фортець. Одна з головних визначних пам’яток парку – місто Заліщики. У парку є найбільший рівнинний водоспад України – Джуринський.

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *