Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Дівич-Гора

Дівич-гора вважається серед київських езотериків дуже сильним місцем. Існує легенда, що тут влаштовували шабаші відьми, а також на цьому місці було святилище стародавнього жіночого божества. Тому Дівич-гору називають підходящим місцем для жіночих обрядів і жіночим місцем сили. З гори відкривається мальовничий вид на Дніпро, також можна відвідати музей у Трипіллі, який розташований поруч.



“Кам’яна могила”

Кажуть що “Кам’яна могила” – це один з найпотужніших енергетичних вузлів Землі, і подібні місця є тільки в Непалі, Тибеті та Єгипті. Мільйони років тому ця місцевість була дном Сарматського моря, потім пустелею, потім льодовиком. Багато племен і народів ховалися в цих печерах, тут вони молилися і приносили жертви своїм богам. Зараз на цьому пагорбі з піщанику лежить величезне нагромадження каменів до 12 метрів заввишки і загальною площею 30 тисяч квадратних метрів. Сюди колись приїжджав Далай Лама.

Читати  Після угоди про "відкрите небо": Wizz Air завезе до України 7 літаків

скелі Довбуша

Скелі Довбуша – унікальне і містичне місце в Карпатах, яке обов’язково варто відвідати. Воно знаходиться на висоті 670 метрів над рівнем моря, і кожна зі скель має власну назву. За місцевими легендами, людина, що проходить повз і доторкнеться до них, буде наділена надзвичайною силою і добротою. А ще подейкують, що тут досі заховані скарби українського Робін Гуда – Олекси Довбуша, які він не встиг роздати бідним людям.

Читати  Дивовижні готичні та неоготичні храми України, які вражають своєю величчю

Озеро Синевир

Озеро Синевир дуже популярне серед екстрасенсів, цілителів і мольфарів. Вони кажуть, що це місце наділене підвищеною концентрацією позитивної енергії. Фото озера друкують на обкладинках багатьох туристичних путівників по Україні. І не дарма, адже Синевир вважається одним з найкрасивіших озер нашої країни. Врахуйте, що купатися в озері заборонено. Якщо опинитеся тут, також можете відвідати центр реабілітації бурих ведмедів, який знаходиться поруч.

Читати  Озеро Коман – норвезькі фіорди в Албанії

Базальтові стовпи

Базальтові стовпи – це красиве і величне місце, що складається з щільних рядів колон-багатогранників. Їх також називають потужним місцем сили. Стовпам майже 700 мільйонів років і їх висота досягає 30 метрів. Поруч розташований затоплений кар’єр і озеро з острівцем у формі серця посередині. На тлі смарагдової води стовпи виглядають особливо живописно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *