Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Наркотики

За спробу ввезення або розповсюдження передбачена смертна кара, а за вживання – тюремне ув’язнення. Часто поліція країни проводить рейди в нічних клубах – переодягнені поліцейські пропонують психотропні речовини відвідувачам, і тих, хто “поведеться” чекає від 2 до 5 років тюремного ув’язнення.



Алкоголь

Вживати алкоголь на вулиці або перебувати у нетверезому стані на вулицях заборонено. Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння тут є дуже серйозним злочином. І доза випитого зовсім не має значення.

Речі, які під забороною

Якщо захочете провезти вироби зі слонової кістки, будь-які види зброї та продукцію еротичного змісту, то вам випишуть штраф і заарештують. Також тут не можна носити з собою продукти які містять макове насіння, навіть булочку.

Читати  Через Закарпаття та Румунію проляже замковий маршрут для туристів

Фотографії

Законодавство ОАЕ жорстко дотримується недоторканності приватного життя. За фото людей, зроблені без їх дозволу, карають суворо: порушникам загрожують величезні штрафи та навіть тюремний термін.

Знайомство з місцевими жінками

Якщо схочете познайомитися або ж просто поговорити з мусульманською жінкою, то спершу добре подумайте, адже можна отримати тюремний термін і штраф у розмірі 60000 дирхам.

Висловлення почуттів

В ОАЕ заборонено проявляти почуття на людях – за обійми й поцілунки в громадських місцях поліція випише штраф, а за надмірно відверту поведінку можна навіть потрапити до в’язниці.

Читати  Що подивитися в Анкарі

Громадський транспорт

Якщо ви надумали їсти та пити – не варто. Вживання їжі та напоїв заборонено на всіх видах громадського транспорту, а також на станціях і зупинках. Спіймають зі склянкою коли або морозивом – готуйтеся викласти 100 дирхам.

Одяг

Як і в багатьох ісламських країнах, жінці не дозволяється носити занадто відверте вбрання: сукні вище коліна, або той одяг, який оголює живіт, плечі чи спину.

Читати  Заради безпеки пасажирів: розповіли, які павербенки не можна брати в літак

Слід зазначити, у тому випадку, якщо неподалік від місцевих пляжів ви бачите знак з перекресленим купальником – в купальних костюмах можна перебувати тільки на території пляжної зони. Відпочивальники, які вийшли за межі пляжу в купальниках, будуть відразу ж оштрафовані. Купатися і загоряти топлес або голяка категорично заборонено.

Позашлюбний секс

Він категорично заборонений в Еміратах – порушники можуть бути заарештовані й покарані.

“Правило середнього пальця”

Груба мова або жести вважаються злочином і караються штрафом.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *