Travel News

Що брати з собою в подорож: список обов’язкових речей

Кожного разу, коли ми збираємо валізи перед подорожжю, є відчуття, що забули про щось дуже важливе. Нижче перерахований список речей, які повинні бути в сумці у кожного туриста



Ваше взуття може промокнути, порватися або просто натерти вам ногу, і тоді подорож стає нестерпною. Тому навіть в короткострокову поїздку завжди беріть із собою запасну пару взуття.

Навіть якщо ви їдете в країну, де температура повітря +30, погода може швидко помінятися. Крім того, якщо ви плануєте тривалий переїзд в автобусі, теплою кофтою можна накритися замість покривала або згорнути її і використовувати як подушку.

Звичайно, на відпочинку ви не збираєтеся займатися шиттям, але часто так буває, що якась дуже потрібна вам річ ​​рветься. Наприклад, рюкзак або сумка. Нитка з голкою займають мінімум місця в багажі, але іноді дуже-дуже сильно “виручають”.

Річ, у якій 1001 варіант для застосування: зробити бутерброд, відкрити пиво, полагодити замок, що зламався.

Так, препарат від головного болю можна придбати і за кордоном. Але, по-перше, це коштує дорожче, ніж в Україні. По-друге, коли у вас щось болить, то просто немає сил в чужому місті шукати аптеку і чужою мовою пояснювати, що саме вам потрібно. Отже про всяк випадок купіть універсальний набір ліків – знеболюючі, від нудоти і т.ін.

З їх допомогою можна загорнути білизну, шкарпетки, футболки, взуття та навіть придбаний для друзів сувенір.

Якщо ви їдете в подорож на вікенд, то подумайте двічі – чи потрібен вам цілий тюбик зубної пасти? Можливо, досить жуйок? Адже завжди є ризик, що кришечка пасти випадково відкриється, і вам доведеться чистити від пасти всі свої речі, а якщо не пощастить, то і техніку, документи.

За допомогою вологих серветок можна вивести свіжу пляму, почистити взуття або навіть протерти гаджети.

Їжа, загорнута у фольгу, зберігається свіжою значно довше. Тому якщо у вас попереду довга дорога, ця річ просто незамінна.

Брати з собою в дорогу парасольку не дуже зручно, бо вона досить важка і займає в сумці зайве місце. А ось дощовик можна покласти в кишеню куртки або на дно валізи, щоб заощадити простір для інших речей. Крім прямого призначення, дощовик можна постелити на мокру лавку або розкласти замість покривала на пікніку.