Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кожного разу, коли ми збираємо валізи перед подорожжю, є відчуття, що забули про щось дуже важливе. Нижче перерахований список речей, які повинні бути в сумці у кожного туриста



  • Змінне взуття

Ваше взуття може промокнути, порватися або просто натерти вам ногу, і тоді подорож стає нестерпною. Тому навіть в короткострокову поїздку завжди беріть із собою запасну пару взуття.

  • Комплект теплого одягу

Навіть якщо ви їдете в країну, де температура повітря +30, погода може швидко помінятися. Крім того, якщо ви плануєте тривалий переїзд в автобусі, теплою кофтою можна накритися замість покривала або згорнути її і використовувати як подушку.

Читати  Туристичні пам'ятки, яких більше не існує через вибухи, пожежі та виверження вулканів

  • Клубок ниток і голка

Звичайно, на відпочинку ви не збираєтеся займатися шиттям, але часто так буває, що якась дуже потрібна вам річ ​​рветься. Наприклад, рюкзак або сумка. Нитка з голкою займають мінімум місця в багажі, але іноді дуже-дуже сильно “виручають”.

  • Швейцарський ніж

Річ, у якій 1001 варіант для застосування: зробити бутерброд, відкрити пиво, полагодити замок, що зламався.

  • Пігулки

Так, препарат від головного болю можна придбати і за кордоном. Але, по-перше, це коштує дорожче, ніж в Україні. По-друге, коли у вас щось болить, то просто немає сил в чужому місті шукати аптеку і чужою мовою пояснювати, що саме вам потрібно. Отже про всяк випадок купіть універсальний набір ліків – знеболюючі, від нудоти і т.ін.

  • Поліетиленові пакетики
Читати  Як дідусь перетворив покинуте тайванське село на туристичну мекку і врятував його від знесення

З їх допомогою можна загорнути білизну, шкарпетки, футболки, взуття та навіть придбаний для друзів сувенір.

  • Жувальні гумки

Якщо ви їдете в подорож на вікенд, то подумайте двічі – чи потрібен вам цілий тюбик зубної пасти? Можливо, досить жуйок? Адже завжди є ризик, що кришечка пасти випадково відкриється, і вам доведеться чистити від пасти всі свої речі, а якщо не пощастить, то і техніку, документи.

  • Вологі серветки
Читати  Стюардеса детально розповіла, які чотири місця на борту літака вибирати найкраще

За допомогою вологих серветок можна вивести свіжу пляму, почистити взуття або навіть протерти гаджети.

  • Фольга

Їжа, загорнута у фольгу, зберігається свіжою значно довше. Тому якщо у вас попереду довга дорога, ця річ просто незамінна.

  • Дощовик

Брати з собою в дорогу парасольку не дуже зручно, бо вона досить важка і займає в сумці зайве місце. А ось дощовик можна покласти в кишеню куртки або на дно валізи, щоб заощадити простір для інших речей. Крім прямого призначення, дощовик можна постелити на мокру лавку або розкласти замість покривала на пікніку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *