Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Поблизу Свіржа на Львівщині розквітли лавандові поля на території унікального парку. Зараз саме пік цвітіння, тому від оригінального Провансу – не відрізнити.



Лавандове поле у селі Стрілки Біля Свіржа є одним з найбільших в Україні. Воно займає площу понад 10 гектарів.

Львівський Прованс: як доїхати

Локація називається “Казкові поля”. Вона розташована у Бібрській громаді лише за 25 кілометрів від Львова. Період квітування лаванди є коротким, зазвичай триває приблизно кілька тижнів – все залежить від погодних умов.

Читати  Дзеркальне місто: фотограф показує неймовірну красу Мадрида у креативних знімках

На території парку “Казкові Поля” розташовані місцини для прогулянок та фотосесій. Загалом тут висаджено 26 тисяч квіткових кущів понад 40 найцікавіших сортів та видів (лаванда, гортензія, троянда, вейгели, спіреї та ін.). Саме це лавандове поле є одним з найбільших в Західній Україні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вблизи Свиржа во Львовской области расцвели лавандовые поля на территории уникального парка. Сейчас самое пик цветения, поэтому от оригинального Прованса – не отличить.



Лавандовое поле в селе Стрелки У Свиржа является одним из крупнейших в Украине. Оно занимает площадь более 10 гектаров.

Львовский Прованс: как доехать

Локация называется “Сказочные поля”. Она расположена в БИБРСКОЙ общине лишь в 25 километрах от Львова. Период цветения лаванды является коротким, обычно длится примерно несколько недель – все зависит от погодных условий.

Читати  Турист сходив на вечірку під час відпочинку і був оштрафований на 13 000 доларів

На территории парка “Сказочные Поля” расположены места для прогулок и фотосессий. Всего здесь высажено 26000 цветочных кустов более 40 интересных сортов и видов (лаванда, гортензия, роза, вейгелы, спиреи и др.). Именно это лавандовое поле является одним из крупнейших в Западной Украине.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9