Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Букінгемський палац, Велика Британія

Англійські монархи відомі на весь світ своєю багатовіковою історією й Букінгемським палацом в Лондоні. Чинна резиденція Єлизавети II відкрита для відвідування туристами.



В 52 кімнатах, всіх є 775, проживають члени королівської сім’ї. Тут влаштовуються офіційні прийоми й зустрічі з королевою.

Королівський палац у Мадриді

Палац іспанських королів належить до числа чудових зразків монарших резиденцій Європи. Король Хуан Карлос і його сім’я тут не проживають. Він використовується тільки для різноманітних церемоній та заходів.

Читати  Немає бездомних тварин та є вулиця Вінні Пуха: 7 цікавих фактів про Польщу

Сьогодні палац відкритий для вільного відвідування. Туристи можуть побачити унікальні колекції старовинної зброї й скрипок Страдіварі.

Княжий палац Монако

Є офіційною резиденцією роду Грімальді. Палац побудований на місці фортеці, спорудженої генуезцями в 1215 році, на вершині скелі, що круто обривається до моря.

Відвідати палац і насолодитися його інтер’єром можна тільки в літній час.

Читати  SkyUp анонсував польоти до Стамбулу ще з двох українських міст

Королівський палац у Брюсселі

Одна з найкрасивіших офіційних будівель в Брюсселі. Палац використовується тільки для офіційних прийомів.

Впродовж липня – вересня він традиційно відкривається для відвідин. Охочі можуть безкоштовно погуляти численними залами й покоями величної споруди.

Королівський палац у Стокгольмі

У самому серці Стокгольма розташований Королівський палац, який пережив декілька історичних епох і досі є резиденцією шведського монарха, а також місцем проведення офіційних прийомів.

Читати  Знищені назавжди: 5 історичних пам'яток, які залишились тільки на старих фото

Для громадських відвідувань відкрито ряд розкішних королівських апартаментів, Скарбниця і Збройова палата, а також чимало інших захопливих виставок і музеїв.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Букингемский дворец, Великобритания

Английские монархи известные на весь мир своей многовековой историей и Букингемским дворцом в Лондоне. Действующая резиденция Елизаветы II открыта для посещения туристами.



В 52 комнатах, всего их 775, проживают члены королевской семьи. Здесь устраиваются официальные приемы и встречи с королевой.

 

Королевский дворец в Мадриде

Дворец испанских королей принадлежит к числу замечательных образцов монарших резиденций Европы. Король Хуан Карлос и его семья здесь не проживают. Он используется только для различных церемоний и мероприятий.

Читати  У Роттердамі запустили туристичний AR-маршрут деревами: екскурсія з гідом-голограмою

Сегодня дворец открыт для свободного посещения. Туристы могут увидеть уникальные коллекции старинного оружия и скрипок Страдивари.

Княжеский дворец Монако

Является официальной резиденцией рода Гримальди. Дворец построен на месте крепости, воздвигнутой генуэзцами в 1215 году, на вершине скалы, что круто обрывается к морю.

Посетить дворец и насладиться его интерьером можно только в летнее время.

Читати  Популярний єгипетський курорт обнесли 36-кілометровою стіною з колючим дротом

Королевский дворец в Брюсселе

Одно из самых красивых официальных зданий в Брюсселе. Дворец используется только для официальных приемов.

В течение июля – сентября он традиционно открывается для посещения. Желающие могут бесплатно погулять многочисленными залами и покоями величественного сооружения.

Королевский дворец в Стокгольме

В самом сердце Стокгольма расположен Королевский дворец, который пережил несколько исторических эпох и до сих пор является резиденцией шведского монарха, а также местом проведения официальных приемов.

Читати  У Житомирі встановили перший туристичний термінал

Для общественных посещений открыт ряд роскошных королевских апартаментов, Сокровищница и Оружейная палата, а также много других увлекательных выставок и музеев.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9