Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Книги про подорожі можуть не тільки зайняти дозвілля, але й розвіяти багато сумнівів й допоможуть зробити перший крок. Це прекрасна можливість помандрувати чужими очима, не встаючи з дивана або шезлонга, або ж підготувати себе до чогось під час тривалого перельоту або поїздки.



“У пошуках себе. Історія людини, що обійшла землю пішки”

Канадець Жан Беліво вибрав найстаромодніший спосіб подорожі – обійти планету пішки. Він покинув будинок на початку 2000-х, залишивши сім’ю, яка з розумінням поставилася до його рішення. Усі 11 років він йшов від своїх близьких і одночасно йшов до них. Головний посил книги: мета будь-якого мандрівника – повернутися туди, де тебе люблять і чекають. Автор описує не тільки те, що бачить, але також ділиться своїми роздумами з приводу життя і соціальної системи.

Читати  Активний Львів: 3 локації від відомих тревел-блогерів, які не входять в перелік екскурсій

“Нічний потяг до Інсбрука”

У нічному поїзді Рим-Інсбрук випадково зустрічаються колишні коханці Річард і Френсіс. Френсіс – одна з тих мандрівників з рюкзаком за плечима, для яких весь світ – нескінченне свято, і вони на ньому бажані гості. Річард – успішний лондонський архітектор. Їх об’єднувала спільна пристрасть – пристрасть до подорожей. Чотири роки тому вони подорожували на поїзді по пустелі Судану, але під час однієї із зупинок Річард зник таємничим чином. Всі ці роки вони мріяли про зустріч, але якими б палкими не були ці мрії, зараз ніхто з них не був готовий до побачення…

Читати  Пам'ятки Харкова: куди піти в місті

“Дика”

Коли життя стає чорно-білим і немає чого втрачати, немає ні мети, ні бажання жити, люди наважуються на відчайдушні вчинки. Втративши матір, зруйнувавши свій шлюб і зв’язавшись з наркоманом, Шеріл дійшла до межі безодні. Їй потрібна була вагома причина, щоб почати нове життя, перестати займатися саморуйнуванням і спробувати врятувати себе. І вона самостійно вирушила в пішу подорож довжиною 1770 кілометрів. Їй довелося пройти пекучу пустелю, вузьку стежку, розташовану вище 2 тисяч метрів над рівнем моря, піднятися на засніжену гору з рюкзаком, що важить 36 кілограмів. Але що було складніше – витримати важкі умови чи знайти відповіді на свої питання?

Читати  Де тепло на морі осінню: ТОП-5 комфортних країн для відпочинку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Книги о путешествиях могут не только занять досуг, но и развеять многие сомнения и помогут сделать первый шаг. Это прекрасная возможность попутешествовать чужими глазами, не вставая с дивана или шезлонга, или же подготовить себя к чему-то во время длительного перелета или поездки.



“В поисках себя. История человека, обошедшего землю пешком

Канадец Беливо выбрал самый старомодный способ путешествия – обойти планету пешком. Он покинул дом в начале 2000-х, оставив семью, которая с пониманием отнеслась к его решению. Все 11 лет он шел от своих близких и одновременно шел к ним. Главный посыл книги: цель любого путешественника – вернуться туда, где тебя любят и ждут. Автор описывает не только то, что видит, но также делится своими размышлениями по поводу жизни и социальной системы.

Читати  Пам'ятки Харкова: куди піти в місті

“Ночной поезд в Инсбрук

В ночном поезде Рим-Инсбрук случайно встречаются бывшие любовники Ричард и Фрэнсис. Фрэнсис – одна из тех путешественников с рюкзаком за плечами, для которых весь мир – бесконечный праздник, и они на нем желанные гости. Ричард – успешный лондонский архитектор. Их объединяла общая страсть – страсть к путешествиям. Четыре года назад они путешествовали на поезде по пустыне Судана, но во время одной из остановок Ричард исчез таинственным образом. Все эти годы они мечтали о встрече, но какими бы горячими ни были эти мечты, сейчас никто из них не был готов к свиданию…

Читати  Найкращі міста світу 2021: рейтинг журналу Time Out

“Дикая”

Когда жизнь становится черно-белой и нечего терять, нет ни цели, ни желания жить, люди решаются на отчаянные поступки. Потеряв мать, разрушив свой брак и связавшись с наркоманом, Шерил наклонилась до предела бездны. Ей нужна была веская причина, чтобы начать новую жизнь, перестать заниматься саморазрушением и попытаться спасти себя. И она самостоятельно отправилась в пешее путешествие длиной 1770 километров. Ей пришлось пройти знойную пустыню, узкую тропу, расположенную выше 2 тысяч метров над уровнем моря, подняться на заснеженную гору с рюкзаком, который весит 36 килограммов. Но что было сложнее – выдержать тяжелые условия или найти ответы на свои вопросы?

Читати  Популярний єгипетський курорт обнесли 36-кілометровою стіною з колючим дротом


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9