Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нідерланди рясніють барвистими будівлями, що вишикувалися на вулицях жвавих міст. Однак готель Inntel Zaandam виглядає так, ніби він з’явився прямо з мультфільму чи дитячої книжки з розповідями.



Яскраві сині та зелені кольори із вкрапленням червоного створюють цілу мішанку вражаючих барвистих котеджів, які практично складені один на одного, щоб сформувати гігантський 12-поверховий готель.

Хто спроєктував готель

  • Автором цього шедевра в місті Зандам став голландський архітектор Вільфред ван Вінден.
  • Він хотів, аби його творіння виглядало футуристичним та одночасно містило традиційний для цього місця архітектурний стиль.
  • Архітектора надихнула картина Клода Моне “Блакитний будинок в Зандамі”, яку художник закінчив у 1871 році, проживаючи у цій місцевості.
  • На знак подяки митцю Вінден вирішив пофарбувати в синій колір один з котеджів свого готелю.
  • Будівля стала частиною кампанії Північної Голландії щодо збереження чарівної архітектури тутешнього регіону.
Читати  ТОП-3 найбільших готелів світу

Барвиста будівля

У цьому “конструкторі” зібрано понад пів сотні зразків традиційних фасадів бюргерських будинків із відтінками зеленого та синього, а також різним розташуванням вікон.

Готель включає 160 номерів, турецькі лазні, бар і басейн. Всі кімнати оформлені по-сучасному, але з традиційними акцентами та старовинними фотографіями та картинами. Деякі з них навіть мають тропічний душ і гідромасажну ванну.

Читати  До Трускавця за відновленням сил після ковіду

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *