Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Працівники компанії United Airlines виявили 23 пасажирів у аеропорті Тель-Авіву із підробними ПЛР-тестами на COVID-19. Туристи збирались полетіти до Нью-Йорка, але їх затримали.



Працівники аеропорту Бен-Гуріон запідозрили, що медичні документи можуть бути несправжніми та вирішили перевірити інформацію. Вони повідомили про це ізраїльську поліцію та Міністерство охорони здоров’я, які підтвердили факт підробки сертифікатів.

В Тель-Авіві затримали пасажирів з підробленими ПЛР-тестами

Порушників, які намагались полетіти з несправжніми сертифікатами, було затримано. Їх відпустили після сплати штрафу.

Читати  SkyUp відкрила продаж квитків на рейси з Києва до популярної екзотичної країни: куди літатиме

Для аеропорту Бен-Гуріон це не перший інцидент з підробленими медичними довідками. Протягом тижня там майже щодня виявляють близько 15 пасажирів з несправжніми сертифікатами вакцинації чи ПЛР-тестами.

Така масова підробка документів пояснюється тим, що в аеропорті є великі черги на тестування COVID-19: медики не справляються з напливом людей, а пасажири не завжди мають бажання стояти у довжелезних чергах.

Читати  Село з 780 жителями просить туристів не приїжджати: що там особливого

Щоб зменшити потік людей в аеропорті, авіакомпанія El Al розробила проєкт з тестування пасажирів у літаку. Туристи будуть здавати мазки перед посадкою та безпосередньо під час польоту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *