Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сан-Франциско реінвенціонує свій фінансовий район

Сан-Франциско завжди був містом, що змінюється та розвивається. Від часів золотої лихоманки до сьогодення, місто постійно шукає способи оновити своє обличчя. І фінансовий район не залишився осторонь цього процесу трансформації.

Центр Трансамерікана – знаковий хмарочос, побудований ще у 1972 році, нещодавно пройшов крізь масштабну реновацію вартістю $400 мільйонів під керівництвом компанії SHVO. Після ремонту його перший поверх став доступним для громадськості. Тепер тут знаходяться лобі з читальною зоною, виставковий простір, магазин флористики та кав'ярня Sightglass Coffee. Також була відновлена та розширена сусідня Трансамериканська Рудвуд-парк, перетворивши її в міський оазис.

Читати  Гостуризм разрабатывает туристические маршруты для жителей оккупированных территорий

Фінансовий район повертається до своїх культурних та мистецьких коренів. Ініціатива SHVO, Pyramid Arts, планує проводити по дві публічні виставки щороку, починаючи з експозиції скульптур французького дуо Les Lalanne. Інститут сучасного мистецтва Сан-Франциско (ICA SF) переїде до нової локації на вулиці Монтгомері, 345, подвоїти свою виставкову площу та залишиться вільним для відвідувачів. Нова локація відкриється 25 жовтня з кількома кураторськими показами.

Читати  "У неї були іспити": хлопець здійснив євротур з фото своєї другої половинки

Район також стає першою зоною розваг у Каліфорнії, де заклади можуть продавати алкогольні напої для вуличного споживання під час спеціальних заходів. Піший простір Ландінг на Лейдесдорфі, створений із історичних провулків, тепер пропонує вуличне харчування, живу музику та культурні програми. Тут також з'явилися мурали, які вшановують капітана Вільяма Олександра Лейдесдорфа-молодшого, одного з засновників міста.

Читати  Відповідь на пандемію: бельгійське подружжя створило готель на плотах

Зараз фінансовий район приваблює нові ресторани, бари, готелі та фестивалі. Район Джексон-сквер стає магнітом для художніх галерей, що додає району яскравості та культурного життя.

Фінансовий район Сан-Франциско перетворився на динамічний центр, де бізнес, культура та спільнота перетинаються, продовжуючи традиції постійного оновлення та зростання міста. 💫

Що вас найбільше зацікавило в цій трансформації? Діліться своїми думками в коментарях! 📣

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *