Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У дні свята Весни столиця КНР прийняла понад 6,63 млн туристів, що майже вп’ятеро перевищує торішні показники за аналогічний період.

«Пекін став найпривабливішим напрямком для туристів під час тижневих канікул з нагоди свята Весни: у святкові дні китайська столиця прийняла понад 6,63 млн туристів, що в 4,5 раза більше, як порівняти з аналогічним періодом попереднього року. Про це свідчать дані Управління культури та туризму міста Пекін», – йдеться в повідомленні.



За даними управління, в період канікул з 11 до 17 лютого доходи Пекіна від туризму становили 4,25 млрд юанів (658 млн доларів США), збільшившись у 2,9 раза в річному обчисленні.

Читати  Турист сходив на вечірку під час відпочинку і був оштрафований на 13 000 доларів

Понад 1,72 млн відвідувань столиці здійснили туристи з інших регіонів країни, доходи Пекіна від гостей з інших міст становили 2,67 млрд юанів, збільшившись у 1,8 раза у річному обчисленні.

Торгові вулиці Ванфуцзін і Цяньмень у центрі Пекіна стали одними з найбільш відвідуваних туристичних місць під час свят: там побували 895 тис. і 624 тис. туристів відповідно.

Читати  Греція розпочинає туристичний сезон раніше: названа дата відкриття

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *