Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
ФРН дозволила повністю вакцинованим особам з України в’їзд з туристичною метою та задля відвідання близьких починаючи з 25 червня.

Про це йдеться у повідомлені посольства ФРН в Україні.



“Починаючи з 25 червня 2021 року в’їзд для осіб, повністю вакцинованих від COVID-19, з України в Німеччину стане за певних умов знову можливим. Повністю вакциновані особи зможуть знову в’їжджати у Німеччину з метою відвідання близьких та друзів, а також з туристичною метою”, – поінформувало посольство.

Читати  Turkish Airlines влаштувала розпродаж квитків з України до США: куди можна полетіти й за скільки

Починаючи з 21 червня 2021 року громадянам, які не мають біометричного паспорта, можна подавати заяви на отримання необхідних для запланованої мети поїздки віз як у посольстві, так і у візовому центрі Visametric.

У дипустанові зазначили, що право в’їзду до Німеччини матимуть ті особи, які отримали щеплення Comirnaty (Pfizer), Moderna, Vaxzevria (нова назва AstraZeneca) та Janssen від Johnson & Johnson. Право буде надаватися за умови, якщо з дня щеплення останньою необхідною дозою вакцини або вакциною, яка потребує однієї дози, пройшло щонайменше 14 днів.

Читати  Лоукостер Bees Airline запустить два нові рейси до Європи зі Львова

Перелік планується також розширити і доповнити іншими вакцинами з аналогічними захисними стандартами, як тільки будуть завершені необхідні тестування.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *