Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
ФРН дозволила повністю вакцинованим особам з України в’їзд з туристичною метою та задля відвідання близьких починаючи з 25 червня.

Про це йдеться у повідомлені посольства ФРН в Україні.



“Починаючи з 25 червня 2021 року в’їзд для осіб, повністю вакцинованих від COVID-19, з України в Німеччину стане за певних умов знову можливим. Повністю вакциновані особи зможуть знову в’їжджати у Німеччину з метою відвідання близьких та друзів, а також з туристичною метою”, – поінформувало посольство.

Читати  Booking повертає $110 мільйонів допомоги, отриманої через пандемію

Починаючи з 21 червня 2021 року громадянам, які не мають біометричного паспорта, можна подавати заяви на отримання необхідних для запланованої мети поїздки віз як у посольстві, так і у візовому центрі Visametric.

У дипустанові зазначили, що право в’їзду до Німеччини матимуть ті особи, які отримали щеплення Comirnaty (Pfizer), Moderna, Vaxzevria (нова назва AstraZeneca) та Janssen від Johnson & Johnson. Право буде надаватися за умови, якщо з дня щеплення останньою необхідною дозою вакцини або вакциною, яка потребує однієї дози, пройшло щонайменше 14 днів.

Читати  Тестування в Туреччині стануть обов'язковими: коли почнуть діяти обмеження

Перелік планується також розширити і доповнити іншими вакцинами з аналогічними захисними стандартами, як тільки будуть завершені необхідні тестування.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *