Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Локдаун – не час для подорожей, але точно час, аби їх планувати. Тож ловіть ще один крутий маршрут, куди можна полетіти у відпустку.



Макс Узол – тревел-блогер та ведучий реаліті “У кого більше?” на Новому каналі розповів, чому туди варто полетіти.

Мандрівник розповів, що вони з дружиною – Олею Манько, декілька місяців збиралися за кордон, але постійно змінювали країни через COVID-19. Однак, нарешті знайшли ідеальний варіант – Балкани. Полетіли у Північну Македонію. Макс зазначив, що зараз це дуже незвичний туристичний напрямок, але щось йому підказує, що він зовсім скоро стане трендом.

Читати  Де відсвяткувати Новий рік 2021 в Україні

Чому варто обрати для відпустки Македонію?

Жодних обмежень

Туди можна потрапити без обмежень – жодних тобі ПЛР-тестів і самоізоляції. Щоправда, у громадських місцях треба ходити в масках, – розповів блогер.

Природа

Макс зізнався, що країна дуже красива. Тут неймовірно мальовничі краєвиди, які ще зовсім незаїжджені туристами. Особливо зараз.

Головна ж цінність Македонії – природа! Гори з чистим повітрям, каньйони, озера, печери. А ще – будиночки з червоними черепичними дахами, середньовічні фортеці, кам’яні монастирі, – каже мандрівник.

Читати  Українці цьогоріч найактивніше з іноземців відвідували палац Топкапи у Стамбулі

Також він додав, що у Македонії дуже прості й відкриті люди, ще не розбещені туристами.

Зручний переліт

За словами Макса, зараз туди з’явилися прямі перельоти від українського авіаперевізника WindroseAirlines. Вони активно літають на Балкани.

Бюджетна подорож

Македонія – зовсім недорога країна. Ціни – як в Україні. Якщо постаратися, то можна знайти житло від 10 євро, а авто – від 15 євро на добу. Це залежить від смаків і побажань щодо комфорту, – поділився тревел-блогер.

Читати  Видобуток золота і як живуть нащадки королів: Дмитро Комаров продовжує мандрувати Пакистаном

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *