Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Шлакова гора – місцева Гренландія

Цю локацію складно не помітити, привертає вона увагу своїм ландшафтом – і це Шлакова гора. Місцеві вже звикли чути про неї відгуки, як про шматочок Гренландії в Маріуполі. А от туристи, які вперше в місті, не можуть відвести погляд, і приємний шок у них ще довго залишається.



Схожість із ландшафтом Гренландії присутня, навіть не заперечуйте. І не кажіть, що не хотіли б тут зробити фото для профілю. До того ж, ходили чутки, що на горі розглядали варіант облаштування схилу для катання на лижах. Словом, вона з потенціалом, тому must visit.

Читати  У Маріуполі презентували туристичний бренд Приазов’я

Колони філармонії – настрої Риму

Якщо ви приїхали до Маріуполя – це означає, що ви однією ногою ще і в багатьох туристичних місцях світу. Бо гуляючи по місту, можна зустріти елементи, що нагадують культові країни. Наприклад, шматочок Рима знайдете біля Камерної філармонії, яка нагадує своїми колонами “Пантеон”.

Пляж “Піщанка” – Антарктида на мінімалках

Сюди приходять фотографи, жителі міста і туристи, щоб зловити найкращу хвилю на фото. І сфотографувати місцевість тут виходять добре в будь-який час року. Наприклад, взимку на фото отримаєте не “Піщанку”, а Антарктиду на мінімалках.

Ось рідна Україні “Піщанка”, яку сфотографували місцеві. На вигляд – вау!

Читати  Нам можуть максимально обмежити в'їзд у Європу, – Ткаченко звернувся до українців

Маріупольська мечеть

Це ще одне козирне місце Маріуполя, куди люблять приїжджати туристи – Мечеть Сулеймана та Роксолани. І розташована вона в Приморського парку. До речі, тут люблять влаштовувати не тільки незаплановані фотосесії після прогулянки парком, а й весільні. Тому подумайте над лав сторі для себе і вашої половинки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *