Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Прониклива Пора року в Історичних Місцях Теннессі

☠️ Осінь традиційно асоціюється з незрозумілими звуками, тінями в куточках та іншими привидами. Історичні місця Теннессі мають чимало історій, від яких зябнуть шкіра. Пропонуємо вам зануритися у світ найвідоміших привидів цього штату!

Історичне містечко Рагбі

🌕 Ціле містечко Рагбі вважається привидиним. Відвідувачі можуть взяти участь у вечірніх екскурсіях, включаючи тури з ліхтарями в руках та прогулянки по Північному селищу і кладовищу, щоб дізнатися більше про його незвичайну історію.

Готель "Read House" – Чаттануга

🔮 Найвідоміший номер цього готелю – номер 311. Кажуть, що його охороняє дух Аніліси Нетерлі, яка там загинула. Гості та персонал часто бачать її в дзеркалі або на ліжку.

Читати  В ботаническом саду Киева прошла "ночь гинкго" – из деревьев опали все листья: волшебные фото

Театр "Bijou" – Ноксвілл

🎭 Раніше тут був готель, лікарня під час Громадянської війни, а пізніше – ваудевільний і кінотеатр. Театр відомий своїми паранормальними явищами, такими як голоси, записані шуми та привиди.

Будинок Крістофера-Тейлора – Джонсборо

🏠 Побудований у 1770-х роках капітаном Крістофером Тейлором, цей будинок зберігає пам'ять про Ендрю Джексона та членів сім'ї Тейлорів. На території є кладовище, де поховані члени родини.

Національний військовий парк Шайло – Шайло

⚔️ Тут відбулася одна з найкривавіших битв Громадянської війни. Відвідувачі можуть проїхатись самостійно або пішки досліджувати територію, де, кажуть, можна почути мушкети, барабани і голоси загиблих солдат.

Читати  В "Борисполі" розповіли про нові правила користування аеропортом з 5 червня

Театр "Orpheum" – Мемфіс

🎭 Знаменитий своїми мюзиклами, концертами та театральними виставами, "Orpheum" є домом для привида на ім'я Мері, яку часто бачать за переглядом вистав з свого балконного місця.

Особняк Вудраф-Фонтейн – Мемфіс

🏰 Це місце охороняє Моллі Вудрафф, яка пережила багато трагедій. Персонал стверджує, що відчуває її присутність у кімнатах особняка.

Бар "Earnestine & Hazel's" – Мемфіс

🍸 Цей бар є одним з найвідвідуваніших привидних місць у США. Під час екскурсій тут часто розповідають історії про духів Енрстін і Хейзел.

Теннессійська державна в’язниця – Нашвілл

🚔 Ця в'язниця відома своєю жахливою історією, включаючи історії про дзвін гризалок, крики та кроки. Вона також була частиною знаменитих фільмів та музичних кліпів.

Читати  Жители каких европейских стран тратят больше на еду, алкоголь и табак: интересная статистика

Ранчо Лоретти Лінн – Херрікейн Міллс

🌾 Ранчо зберігає спогади про солдатів Громадянської війни, молоду жінку, що плаче за своєю дитиною та колишнього землевласника. Лорета Лінн і її родина часто повідомляли про паранормальні явища під час свого життя там.

В'язниця Браші-Маунтін – Петрос

⛓️ Ця колишня в'язниця відома своїм жорстоким минулим і паранормальною активністю. Відвідувачі повідомляють про дотики, штовхання та неясні звуки під час екскурсій.

Подорож до Теннессі – це подорож у саму глибину історії та легенд, де кожен куток зберігає таємниці минулого.

👻 Яке з цих місць ви хотіли б відвідати? Діліться в коментарях!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *