Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вже з нетерпінням чекаємо на повернення події "Peur sur le Parc" у Парку Астерікс, яка пройде з 5 жовтня до 11 листопада 2024 року. Цьогорічна програма обіцяє вражаючі та лякаючі активності для відвідувачів усіх вікових категорій. Що на вас чекає?

🕯️ Нова Моторошна Хата: "Пекельні Вогні Помпеї"
Найбільшою атракцією цього року стане нова захоплююча моторошна хата у римській зоні, присвячена виверженню вулкана у Помпеї. Відвідувачі вирушать у подорож підземним світом, зустрічаючись з кривавими гладіаторами та тілами, зануреними в попіл.

Читати  Голограммы вместо живых животных: в Польше приглашают посетить необычный цирк

🧟‍♂️ Тематичні Зони та Атракціони
Парк наповнений різними тематичними зонами. Зона "Прокляття" розповість історію корабля Sirius, який зник понад століття тому і повернувся разом з командою загублених моряків. Тут на вас чекають нові шоу, гастрономічні точки та щовечора ді-джей сети.

🚦 Зони Страхів
Програма включає зони страхів, позначені світлофорами, що вказують рівень жаху: "Маленькі Жахи" для дітей, "Помірні Жахи" для родин, і "Великі Жахи" для найсміливіших гостей.

🌙 Вечірні Події
Вас очікують 9 особливих вечірніх подій з 12 жовтня по 9 листопада, включаючи "шоу вогню та перкусії" та "світло-музичне шоу" на атракціоні Oziris. Захоплюючі шоу відбуватимуться з 19:00 до 1:00 за спеціальними квитками ціною 46€.

Читати  Загадковий Пазлвуд – ліс, що надихнув творців Гаррі Поттера, Володарів перснів і не тільки

👨‍👩‍👧‍👦 Сімейні Активності
Окрім моторошної тематики, тут багато активностей для всієї родини, включаючи стежку в "Ліс Ідефікса" та "Тропу Чарівника" з відьмами та гарбузами.

🎃 Декорації та Атмосфера
Парк прикрашений 14 тоннами гарбузів, 3,000 стеблами кукурудзи та 400 метрами павутинки, створюючи святкову і моторошну атмосферу.

🎭 Шоу та Вистави
Щоденні виступи включають "Монстр-парад", "зомбі-шоу" перед великими вежами та інші вистави.

Читати  Где жила Роксолана: интересные факты о дворце Топкапы

🍽️ Харчування та Проживання
Спеціальні тематичні страви доступні в ресторані "Le Cirque". Для тих, хто бажає залишитися на ніч, Парк Астерікс пропонує кілька тематичних готелів, таких як "Les 3 Hiboux", "Cité Suspendue" та "Les Quais de Lutèce".

Ця подія обіцяє неймовірний і повноцінний тематичний Хелловін з поєднанням трилерів, сімейних активностей та моторошної атмосфери. 🎃

Ви вже плануєте свою поїздку? Поділіться своїми враженнями у коментарях!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *