Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

До квітневого цвітіння тюльпанів у приватному дендропарку під Києвом готують зелений атріум з грабів.

Майже чотири мільйони тюльпанів різноманітних сортів і кольорів розцвітуть навесні на території приватного дендрологічного парку “Добропарк” поблизу села Мотижин, що у 45 кілометрах від центру Києва по Житомирській трасі. Про це повідомила адміністрація парку на офіційній сторінці у Facebook, підбиваючі підсумки конкурсу серед підписників сторінки, призом у якому стали безкоштовні вхідні квитки на тюльпанове поле.



“Раді анонсувати, що у новому сезоні розквітне 3 мільйони 700 тисяч тюльпанів! Враховуючи чималу кількість учасників ми вирішили подарувати квитки усім, хто вгадав”, – розповіли в адміністрації, оголосивши вісімку переможців конкурсу.

Читати  Під новий гірськолижний курорт «Боржава» планують віддати ліси у Карпатах

Крім того, наприкінці минулого сезону на парковій території висадили 40 грабів сорту Carpinus Betulus, які мають доповнити ландшафт “Добропарку” зеленим тунелем з квітковим килимом.

“Унікальність цих рослини у тому, що ще з дворічного віку гілки граба обережно формували з нахилом, щоб у парі два дерева утворювали арку. Вже навесні 5-ти метрові арки зазеленіють, утворюючи атріум з 100 тисячами тюльпанів всередині”, – анонсують в адміністрації.

Читати  Небезпечні пляжі: де в Україні не можна купатися

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *