Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Головний аеропорт Нідерландів – Схіпхол в Амстердамі вводить нові правила. Тут скасовують носіння масок під час очікування рейсу та не вимагатимуть дистанції у 1,5 метри.



Ці вільніші умови почнали діяти з 25 вересня. Проте, перед входом в літак маску все ж буде потрібно надіти.

Без масок і дистанції

Для мандрівників запроваджують нові умови перебування в аеропорту. Вони діятимуть в будівлі летовища, до виходу на посадку.

Читати  Що варто знати мандрівникам перед поїздкою в Португалію

Можна буде перебувати без маски та не дотримуватися 1,5 метри соціальної дистанції. Проте, пасажирам радять давати один одному достатньо простору, де це можливо.

А ще маску можна буде не одягати мандрівникам, які прилетіли до Амстердаму до моменту переходу в зал для отримання багажу.

Чи весь аеропорт вільний від масок

Так, якщо людина отримала повний курс щеплень. Наприклад, потрапити до пунктів громадського харчування в загальнодоступній зоні терміналу в Схіпхол зможуть тільки вакциновані особи. Сертифікат має підтверджувати, що людина пройшла вакцинацію від COVID-19, одужала або має негативний результат ПЛР-тесту.

Читати  Двоє не розминуться: найвужча вуличка Праги, оснащена світлофором

Які умови перетину кордону

В’їхати до Нідерландів можуть усі, мандрівники з біометричними паспортами без обмежень відповідно до рекомендацій Ради ЄС. Необхідно пред’явити сертифікат про вакцинацію або негативний результат тесту на Covid-19, якщо ви подорожуєте з безпечної країни/регіону за межами ЄС/Шенгену.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *