Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Насолода смаком і магією у Женеві: святкуйте День Роальда Даля з Choco Pass

Ви любите шоколад і історії Роальда Даля? Тоді приготуйтеся до найсолодшого свята року! Женевський туризм запрошує вас відсвяткувати День Роальда Даля 13 вересня з Choco Pass – унікальним гастрономічним туром, натхненним чарівним світом Віллі Вонки.



На честь Дня Роальда Даля у п’ятницю, 13 вересня, ви матимете можливість поринути у світ жінохояростичних смаків і ароматів. Choco Pass – це ваш персональний квиток у казкову подорож крізь найвідоміші шоколадні магазини та кафе Женеви. Відчуйте магію, скуштувавши найрізноманітніші види шоколаду та дізнавшись про мистецтво шоколадоваріння.

Читати  Visit Ukraine й TÜRSUB домовились про співпрацю

Ця екскурсія розрахована на дітей і дорослих, тому будь-який гурман знайде щось на свій смак. Всі любителі літератури також будуть у захваті від теми заходу, що присвячена творчості Роальда Даля. Зокрема, історія про «Чарлі і шоколадну фабрику» додає екскурсії нотки чарівності та фантазії, що перенесуть вас у світ літературних героїв.

Читати  Дорога вулканов: 5 интересных фактов о живописной эквадорской долине

Женева давно відома своєю культурною та історичною спадщиною, але Choco Pass підкреслює ще одну сторону міста – його здатність створювати незабутні гастрономічні враження. Відвідувачі зможуть не лише насолодитися найкращими зразками шоколаду, але й відкрити для себе нові кулінарні традиції.

💬 А як ви плануєте святкувати День Роальда Даля? Поділіться своїми думками в коментарях! І не забудьте скористатися Choco Pass, щоб відчути магію шоколадного світу у Женеві.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *