Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Всеукраїнська громадська спілка Visit Ukraine і Асоціація турецьких туристичних агентств TÜRSUB підписали меморандум про співпрацю, який передбачає обмін досвідом, кроки щодо розвитку в’їзного туризму до України, проведення промотурів.


Документ підписано 4 червня у Стамбулі.

«Ми домовилися про три стратегічні напрямки: налагодження постійної комунікації між туристичними операторами наших країн, поширення інформації, зокрема через інфлюенсерів та блогерів, формування туристичних пакетів, які були би цікавими для сімейного виїзного туризму з Туреччини до України», – розповів керівник Visit Ukraine Антон Тараненко.

Читати  3 туристичних місця планети, якими варто насолоджуватися здалеку

За його словами, у липні буде проведено ZOOM-конференцію з туроператорами, які зацікавлені приймати відвідувачів з Туреччини, а також тих, які відправляють сьогодні українців у Туреччину. Найближчим часом країну відвідає група турецьких туристичних блогерів, наприкінці літа буде організовано презентацію для представників TÜRKSUB.

Тараненко відзначив високий рівень зацікавленості громадян Туреччини щодо туристичних поїздок в Україну. «Сьогодні за трафіком і запитами громадяни Туреччини на п’ятій позиції на visitukraine.today. За тиждень п’ять тисяч, більше 20 тисяч в місяць відвідувань сайту», – сказав він.

Читати  Мальдіви змінили правила в’їзду для туристів: що відтепер треба, аби потрапити на райські острови

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *