Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Представники туристичної сфери Львівської області вибороли перемогу в чотирьох номінаціях премії Ukraine Tourism Awards 2021.

Про це під час прессбрифінгу повідомив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.



«В Києві відбувалося вручення головної туристичної премії нашої країни – це Ukraine Tourism Awards 2021. І в чотирьох номінаціях переможцями стали львівські компанії. Зокрема, в номінації «Найкращий природний парк» переміг ННП «Сколівські Бескиди». Відмічу, що вони були одним із учасників проєкту «Експедиція громад», а громада працює в дуже щільний комунікації з профільним управлінням», – зазначив Загайний.

Читати  Лоукостер Bees Airline літатиме за новими екзотичними маршрутами – Саудівська Аравія і Бахрейн

Також посадовець повідомив, що в номінації «Найкращий туристичний комплекс» перемогу здобув львівський об’єкт – «Вежа Ведмежа» у Славській ТГ,  «Відкриттям року у готельній сфері» став готель Kyivska Russ Resort Medical & Spa, що в Східниці. Четверта номінація в якій львів’яни здобули перемогу, – це «Найкращий туроператор», яким стала турфірма «Відвідай».

Читати  Дешева осінь від Ryanair: лоукостер продає квитки від 16 євро у два боки – куди можна полетіти

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, організована Державним агентством розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською організацією VISIT Ukraine та Київською туристичною асоціацією.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *