Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Гент, Бельгія

Саме Бельгію називають країною шоколаду. Її жителі дуже люблять винаходити різноманітні сорти і комбінації, здатні здивувати найвитонченішого гурмана-ласуна. Один з провідних шоколатьє Гента – The Chocolate Shop Van Hecke, який вже понад 70 років виготовляє кілька кращих сортів у світі.



Цюріх, Швейцарія

Країна, відома своїми годинниками і сирами, досягла успіху також і у виробництві шоколаду. Батьківщина відомого “Toblerone” здатна порадувати ласунів багатьма видами шоколадних виробів. Одна з найбільших кондитерських розташована на площі Paradeplatz, в Цюріху.

Сен-Ремі-де-Прованс, Франція

Париж і Французька Рив’єра – чудові місця, проте, шлях справжніх гурманів лежить до кулінарної столиці країни – Провансу. Саме тут ви сповна насолодитеся смаком французької кухні і, звичайно ж, дивовижним шоколадом, який створює відомий кондитер Жоель Дюран в Сен-Ремі-де-Прованс.

Читати  Наступного року в одному з найкращих музеїв Європи пройде виставка «Русь – вікінги на Сході»

Вальденбух, Німеччина

У цьому місті компанією Alfred Ritter GmbH&Co.KG виробляється одна з найпопулярніших торгових марок шоколаду Ritter Sport. Через всесвітнє визнання компанія відкрила в Равенсбурзькому парку атракціонів різнокольоровий шоколадний будинок з власним магазином, шоколадною майстернею і музеєм історії квадратної плитки. Неодмінно відвідайте його та скуштуйте плитку шоколаду.

Нью-Йорк, США

Попри відсутність такого поняття, як американська кухня, Нью-Йорк вважається однією з гастрономічних столиць світу. Тут можна спробувати практично всі страви планети, а заодно насолодитися шоколадними цукерками, які не мають собі рівних за смаком. Виготовляють їх на кондитерській фабриці Mast Brothers Chocolate.

Читати  Google назвала найпопулярніші серед українців природні парки та заповідники

Відень, Австрія

Відень є ідеальним місцем для відвідування під час Різдва, коли падає сніг, всюди шумлять строкаті різдвяні ринки, а ледь не на кожному розі радо відкривають двері маленькі кафе, запрошуючи зігрітися і насолодитися філіжанкою кави. Ви не пошкодуєте, якщо знайдете Café Schwarzenberg, і замовите фірмовий Schwarzenberg-Cappuccino. У звичайний еспресо додають гарячий шоколад, збиті вершки і шоколадну стружку, роблячи смак незабутнім.

Читати  Як заощадити на авіаквитках до 50%: кращі поради

Аліканте, Іспанія

Саме іспанські конкістадори завезли в Європу какао-боби і зробили можливим виробництво шоколаду. Було б дивно, якби в цій державі не знайшлося пристойною кондитерської. І вона є, причому з власним музеєм. Фабрика Valor, розташована в передмісті Аліканте, пропонує гостям чудові десерти і цікаві експонати.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *