Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ольга Склярчук – українська інструкторка з катання на лижах та ковзанах, яка викликала справжній фурор в соцмережі. Дівчина опублікувала світлини зі свого катання на ковзанах на зледенілому найвисокогірнішому озері країни Бребенескулі.



“Дивуюся з того, що мої фото з катання на Бребенескулі викликали такий фурор в мережі. Але разом з тим, дуже приємно. Я не професійна фігуристка, це просто захоплення, я інструктор з катання на лижах, навчаю в Буковелі та Ясні (Словаччина). Гори дуже люблю, і ідея покататися на найвищому гірському озері в Карпатах виникла ще кілька років тому. Але чекати втілення довелося кілька років – для цього треба, аби пощастило з погодою”, – розповіла Ольга.

Читати  MARKSPain знаходиться на шляху до встановлення нового рекорду з міжнародного туристичного надходження

Варто зазначити, озеро Бребенескул – найбільш високогірне озеро України (1801 метрів над рівнем моря), гідрологічна пам’ятка природи місцевого значення, об’єкт туризму. Озеро лежить на дні льодовикового кару. Вода тут чиста, блакитного відтінку. Ширина озера – 67 метрів, довжина – 147 метрів, а найбільша глибина – 3,2 метра. Також від озера починається річка Бребенескул (басейн Тиси).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *