Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Проведення форуму допоможе налагодити нові бізнес-зв’язки і знайти однодумців для реалізації різних ідей в сфері внутрішнього туризму. Т



Перспективи розвитку внутрішнього туризму, а також сучасні тренди і ефективні бізнес-моделі в цій сфері обговорять учасники масштабного туристичного онлайн-форуму. Участь у форумі “Екотуризм в Україні та ЄС – тренд наступного десятиліття” візьмуть понад сто представників індустрії туризму України, орієнтованих на внутрішній екотуризм.

Ініціювали проведення безкоштовного онлайн-форуму Центр інформаційної підтримки бізнесу спільно з громадським рухом “Нова економічна політика”.

Читати  Як упакувати багато речей в ручну поклажу?

Пандемія коронавируса Covid-19 завдала вкрай болючого удару по світовому туризму, але, в той же час, за словами організаторів форуму, внутрішній туризм, як в Україні, так і в інших європейських країнах, отримав новий поштовх для розвитку.

“У 2020 році більшість туристичних компаній відкрили для себе можливості внутрішнього туризму. В цьому році класно спрацювала акція #Мандруй Україною, яку підтримали представники турбізнесу по всій країні. У 2021-2025 рр у нас є унікальна можливість посилити внутрішній туризм, а за рахунок цього краще продавати і продукти в’їзного туризму”, – прокоментував керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу Олег Демчук.

Читати  У Львові відновлять сад Франка й водитимуть там екскурсії

Проведення форуму допоможе налагодити нові бізнес-зв’язки і знайти однодумців для реалізації різних ідей в сфері внутрішнього туризму. Тим більше, що в рамках форуму буде проведено онлайн нетворкінг в форматі 15-хвилинних зустрічей з потенційними партнерами на платформі 2Event.

Крім того учасникам форуму буде запропонована готова бізнес-модель – 3D модель еко-кемпінгу, розробленого на основі стандартів і кращих європейських практик, яка може стати якісним шаблоном для створення і облаштування таких об’єктів в різних громадах України.

Читати  Як зекономити на трансфері з найпопулярніших лоукост-аеропортів

У програмі форуму – виступи шести запрошених експертів, які поділяться інформацією про державні програми підтримки бізнесу в сфері екотуризму; розкажуть про вже існуючих на українському ринку продуктах екотуризму та про тих, які могли б з’явитися і бути затребуваними; представлять авторитетну аналітику трендів і кращих практик еко-туризму в Україні та Європі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *