Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Французька круїзна компанія Ponant, яка організовує ексклюзивний відпочинок у найвіддаленіших куточках світу, анонсувала, що у своїх турах на Північний полюс, використовуватиме новий український позашляховик Sherp.



Завдяки нововведенню, мандрівники, яких приваблюють унікальні крижані пейзажі, засніжені горизонти та айсберги зможуть рухатися будь-якою поверхнею – снігом, кригою чи водою.

Скільки доведеться заплатити за подорож

Проте обійдеться така подорож не дешево. Подорож до Північного полюса на комфортабельному лайнері обійдеться щонайменше у 240 тисяч гривень. Максимальна ціна за 14-денний тур – близько 650 тисяч гривень.

Читати  Найгарніші ліси світу

Для транспортування машини від українського виробника, французи використали спеціальний трюм з окремими дверима в криголамі Le Commandant Charcot. Це круїзний корабель, який і везе туристів Арктикою. В залежності від обраного туру, мандрівники подорожують плюсом від 3 – 7 днів. Зараз на сайті перевізника представлено 67 круїзів в цьому напрямку.

Попри те, що перевізник спеціалізується також на круїзах до Ісландії та Норвегії, у компанії зазначають, що можливість дослідити регіон на Sherp’і, доступна лише туристам, які відправляються власне на Північний полюс.

Читати  Німецький перевізник FlixBus запускає першу лінію в Україні

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *