Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Дмитро Комаров продовжує знайомити телеглядачів з цікавими місцинами нашої країни. У новому випуску тревел-шоу “Мандруй Україною”, він показав відпочинок на “українських Мальдівах” – острові Джарилгач – і познайомився з українським Робінзоном Крузо.



Минулий випуск проєкту побив рекорди телеперегляду і став найкращим серед таких шоу за всю історію вимірювань телеперегляду. В новій програмі Комаров підготував сюрприз для глядачів.
Вперше за всю історію його експедицій, він поїхав не один, а з дружиною Олександрою Кучеренко. Олександр Дмитрієв – оператор, теж взяв свою дружину Ірину Спірідонову й 5-річну доньку Алісу.

Джарилгач – це найбільший острів в Україні, де 42 кілометри перлинних пляжів і прозора вода. У найчистішій в нашій країні морській затоці дельфіни підпливають до самого берега, а в глибині острова мешкає безліч диких тварин, адже ця територія – заповідна. Його також порівнюють з елітним курортом – Мальдівами.

Читати  Чи здорожчають перельоти після карантину і де можна відпочити влітку

Для мене це справжнє диво, справжня казка і гордість, що у нас є такі місця. Потрібно користуватися тим, що подарувала нам наша рідна країна і наша природа. Потрібно берегти це і насолоджуватися красою, – каже мандрівник.

Він додав, що не обов’язково їхати в Туреччину, Єгипет або на Мальдіви, щоб бути щасливим. Це можна робити й в Україні.

Читати  На Львівщині запустять веломаршрут, який об'єднає пів сотні туристичних локацій: деталі

Знаменитий маяк – візитна картка острова. Ведучий розповів, що його пов’язує з Ейфелевою вежею і забрався на сам верх, щоб показати неймовірний вид.

Попри те, що Джарилгач вважається нежилим, тут вже 12 років живе монах-відлюдник, немов український Робінзон Крузо. Комаров познайомився з ним ще у 2009 році, коли як журналіст друкованих ЗМІ готував репортаж.

Читати  Заборонили після 2 катастроф: в Україну повернуть літаки Boeing 737 Max

Оскільки це заповідник і звичного сервісу тут немає, Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв взяли з собою цілу вантажівку речей. У випуску вони поділилися лайфхаками як під’єднати холодильник на безлюдному острові чи встановити раковину на пляжі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *