Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Компанію Emirates визнали “Найкращою авіакомпанією світу” вже у восьмий раз на конкурсі Business Traveller Middle East Awards 2021.

Їх відзначили одразу в двох номінаціях “Авіакомпанія з найкращим першим класом” і “Авіакомпанія з кращим економкласом”.  Премія присвячена діловим подорожам. Номінантами є авіакомпанії, аеропорти, готелі та програми лояльності.


Минулого року Emirates ввела безконтактну реєстрацію на свої рейси й оцифрувала весь шлях пасажирів від реєстрації до виходу на посадку.

Читати  7 найкращих місць для пікніка в Києві – в межах міста і в передмісті

У квітні 2021 року Emirates почала тестувати паспорта вакцинації від IATA (Міжнародна асоціація повітряного транспорту – 24 канал) і до кінця травня поширить цю практику на всі рейси.

Emirates перша у світі застрахувала всіх своїх пасажирів від коронавірусу. Також страхування враховує особисті нещасні випадки під час подорожі, від зимових видів спорту, втрату особистих речей та перебої в поїздках через несподіване закриття повітряного простору.

Салони першого класу компанії визначили найрозкішнішими у світі – у них є повністю закриті кабіни на борту Boeing 777-300ER Gamechanger, оновилися індивідуальні люкси на флагманському A380.

Читати  Дорога вулканів: 5 цікавих фактів про мальовничу еквадорську долину

Авіакомпанія відреагувала на перемогу у соціальних мережах.

Ці визнання прийшли в найскладніший час в нашій історії. Ми будемо продовжувати прагнути забезпечити наших клієнтів кращим та безпечнішим досвідом на борту, щоб заслужити їхню довіру зараз і після пандемії,
– заявили в авіакомпанії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *