Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Майже половина українців збирається провести відпустку не вдома. Проте далеко не всі мають достатньо коштів для відпочинку, тому розглядають варіанти для відпустки в інших містах, заміських будинках чи навіть у родичів у селі.



Чим старші люди, тим менше у них є планів на подорожі. Натомість молоде покоління активніше пакує валізи та збирається у мандри.

Де українці проведуть відпустку

Відповідно до соціологічного опитування, яке проводило КМІС, 48% українців планують відпочивати поза домом. А майже чверть опитаних не має можливості кудись поїхати.

Читати  На пікнік до Букінгемського палацу: королівська резиденція відкриє свої сади для відвідувачів

Найпопулярнішим залишається відпочинок в Україні. Зокрема, в Карпати найчастіше збираються із західного та південного регіонів країни.

Закордон планують їхати лише 9% опитаних, і цікаво, що переважають жителі селищ, а не міст. Проживають вони переважно у західній та центральній Україні.

До речі, жінки частіше хочуть лишатися вдома на відпочинок, або ж планують мандрівки до родичів у село. Водночас чоловіки більше прагнуть провести відпустку закордоном, або в Карпатах.

Читати  Як прикрасили Львів напередодні Нового року

Які найпопулярніші напрямки серед українців

За даними аналітики Google, українці після пандемії частіше прагнуть поїхати на відпочинок. Вони шукають різноманітні варіанти як всередині країни, так і за її межами.

Читати  Найбільше у світі: у Норвегії відкрили пряникове містечко

Найпопулярнішими напрямками відпочинку в Україні стали:

  • Бердянськ;
  • Залізний Порт;
  • Коблево;
  • Затока;
  • Кирилівка.

Збільшилась кількість запитів про відпочинок на закордонних курортах. Найпопулярнішою країною для відпочинку залишається Туреччина, проте цікавляться також відпочинком на Кіпрі, в Албанії, Болгарії та Чорногорії.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *