Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Новий глибокий басейн в Об’єднаних Арабських Еміратах – Deep Dive Dubai – повинен відкритися до кінця липня. Він вважається найглибшим басейном у світі.



Розташований у районі Над-Аль-Шеба в Дубаї, Deep Dive Dubai був підтверджений Рекордом Гіннеса, як найглибший басейн у світі для дайвінгу. Він має глибину понад 60 метрів і заповнений 14 мільйонами літрів прісної води та підтримує комфортну температуру занурення 30 градусів Цельсія.
На його дні розмістили справжнє підводне місто – з покинутими квартирами, велосипедами, автомобілями, бібліотеками та ігровими кімнатами з настільним футболом.

Його прісна вода фільтрується та циркулює кожні шість годин через кремнієву вулканічну породу, розроблену НАСА технологію фільтрування та УФ-випромінювання в одній з найбільших та найшвидших фільтрувальних систем у регіоні.

Читати  Таїланд планує збільшити суму туристичного збору: коли і скільки доведеться заплатити за в'їзд

Для тих, хто не вміє затримувати дихання, в басейні обладнають сухі капсули на глибині 6 і 21 метра. 56 підводних камер охоплюють всі кути, а система освітлення звуку та настрою занурює дайверів в атмосферу кінофільмів.

Директором Deep Dive Dubai став Джаррод Яблонські, світовий рекордсмен з печерного дайвінгу й один з головних світових ентузіастів з плавання з аквалангом.

Читати  Експерти шукають оптимальний варіант впровадження інтернету на ж/д

За задумом Deep Dive Dubai пропонує щось справді унікальне для кожного, і наша команда прагне забезпечити незабутній досвід, – зазначив Яблонські.

Зазначається, що басейн пропонуватиме курси фрідайвінга та підводного плавання відвідувачам всіх рівнів підготовки.

Центр Deep Dive Dubai виконаний у формі гігантської устриці. На його території є магазин і ресторан, а пізніше відкриється конференц-зал.

Читати  У Ноттінгемі зник велосипед, що доповнював графіті Бенксі

Великі оглядові зони на нижніх поверхах будівлі дозволяють гостям ресторану заглядати в підводне середовище.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *