Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо вилетіти з літака, чи можливо вижити? Такі ситуації часто бувають в кіно. Проте, чи реально таке у реальному житті – читайте у матеріалі.



Українська стюардеса Таїсія розповіла, що в 1972 році сербська бортпровідниця Весна Вулович вилетіла з літака, який був на висоті 10 160 метрів і вижила.

Рейс був з Копенгагена в Загреб. На борту було 23 пасажири та 5 членів екіпажу. Коли літак набрав висоти, то почав руйнуватися. Носова частина з пілотом відділилася від основного корпуса.

Читати  Як обманюють туристів за кордоном: найпідступніші виверти

Причиною вибуху назвали зрив в багажному відділені у передній частині відсіка.

Коли був зрив, стюардеса Весна Вулович знаходилася у пасажирському салоні. На місці падіння, біля села Сербська Кам’яниця, їй надали першу медичну допомогу.

Вона втратила свідомість і довго не могла згадати, де була та що робила. Жінка зламала три хребці, переламала руки, ноги та череп в декількох місцях.

Читати  Украерорух назвав топ-10 іноземних авіакомпаній за кількістю рейсів у 2021 році

Після аварії лікарі казали, що вона не зможе ходити. Проте вона змогла через 4,5 роки. Вулович знову працевлаштувалася в авіакомпанію, проте працювала на землі.

Її звільнили в 1990 році за участь у протестах проти тодішнього голови президії і майбутнього президента Сербії Слободана Мілошевича. Померла Весна Вулович у 2016 році.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *