Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Здається, все має бути навпаки: адже для рейсів з пересадкою потрібно більше ресурсів. Однак в реальності картина інша – ті, хто хоче летіти прямими рейсами, змушені платити більше.



Для авіакомпаній так дешевше

Пасажирам здається, що пересадка – це зайві витрати пального, потреба обслуговувати більше літаків та платити зарплату персоналу. Усе так, але є пункти, де компанії можуть скоротити витрати.

Читати  Коса Обитічна: як добратися, на що подивитися та як розважатися

Мандрівники не так активно купують квитки на довгі рейси. Авіакомпаніям доводиться відправляти рейси напівпустими, а це збитково.

Натомість короткі маршрути за популярними напрямками купують набагато краще. Тут в літаках майже не буває вільних місць. Тому виходить, що компанії вигідніше зробити 2 коротких перельоти, ніж 1 довгий.

Пасажири купуватимуть квитки як до кінцевого пункту призначення, так і до проміжного. У середньому летіти з пересадкою для пасажирів дешевше на 32 відсотки.

Читати  На Прикарпатті заробили понад 7 мільйонів гривень туристичного збору

Обирають зручні аеропорти

Компанії намагаються робити пересадку в хабі – аеропорту, де базуються їх літаки. Так вони економлять на обслуговуванні – ці аеропорти часто надають знижки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *