Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Чернівецькій області лісівники починають проєктування та будівництво 3,5 кілометра дороги, яка вестиме до популярної серед туристів колишньої радіолокаційної станції “Памір” на горі Томнатик.


Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької ОДА.

“Карпатський держспецлісгосп має розпочати проєктування, відтак будівництво автошляху через перевал Джогул. Понад три з половиною кілометри якісного дорожнього полотна від Шепота до Верхнього Ялівця має бути облаштовано відповідно до будівельних норм та стандартів та з урахуванням потреб лісового господарства, захисту довкілля та новітніх технологій, що зробить набагато доступнішою для туристів мегапопулярну останнім часом колишню радянську військову базу “Памір” на вершині гори Томнатик”, – йдеться у повідомленні.

Читати  Німкеня покинула роботу, щоб подорожувати: які місця вона вже відвідала

В обласній адміністрації зазначили, що за перших шість місяців цього року за кошти держлісгоспів відновили та відремонтували 64 кілометри лісових доріг.

Під час робочої зустрічі лісівників вирішили збирати геокоординати лісових доріг, а також створити окрему базу даних і сервісу для паспортизації їхньої мережі.

“Виконання таких важливих робіт дасть змогу якісно планувати та комплексно розбудовувати гірські автошляхи спільно із зонами відпочинку, туристичними маршрутами”, – додали у Чернівецькій ОДА.

Читати  На Полтавщині відкривають першу чергу етносела «Гончарія»

Отже, найближчим часом лісівники Буковини розпочнуть оцифрування мережі підвідомчих автошляхів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *