Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

ОАЕ – чудове місце для того, аби провести там відпустку. Але підходити до її організації потрібно відповідально, адже у цій консервативній країні діють суворі правила, ненавмисне порушення яких може зіпсувати відпочинок.



Обмеження та заборони розпочинаються вже з прильоту до ОАЕ. За ввезення заборонених речей до країни тут можуть навіть заарештувати, і мова йде не лише про очевидні предмети.

Рецептурні ліки

В ОАЕ дуже суворо ставляться до наркотиків та їх розповсюдження, тож під заборону для провезення підпадають не лише безпосередньо наркотичні речовини, а й рецептурні ліки.

Читати  Незвична пригода й казкові краєвиди: де в Україні можна політати на повітряній кулі

Деякі ліки, які в інших країнах є дозволеними та відпускаються без рецепта, тут заборонені або перебувають під контролем. За їх провезення можуть навіть посадити в тюрму.

Проте туристи можуть подати заявку на отримання дозволу на провезення своїх ліків в ОАЕ через онлайн-систему. Для цього потрібно надати контактну інформацію та лист чи довідку від лікаря, які підтверджують необхідність використання тих чи інших препаратів.

Читати  10 нових туристичних маршрутів відкриють на Закарпатті

Алкоголь

Алкоголь в ОАЕ легальний і туристи можуть купувати та вживати його у відповідних ліцензованих місцях. Проте провозити алкогольні напої з інших країн можна в обмеженій кількості. Це розповсюджується і на позиції, куплені в Duty Free. Так ви можете легально мати з собою до 4 літрів алкогольних напоїв або до 24 бляшанок пива.

Читати  SkyUp відновлює внутрішні рейси до Одеси

Порнографія та секс-іграшки

Секс-іграшки, а також порнографічні відео, книги та журнали суворо заборонені в ОАЕ. Це стосується і туристів, які не можуть провезти із собою щось із цих предметів. Тим, хто порушить заборону, загрожує в’язниця.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *