Travel News

Bees Airline відкрила нові осінні напрямки: куди літатиме та за скільки

Українська авіакомпанія Bees Airline постійно розширює свою польотну програму. Цього разу вона відкрила продаж квитків на чотири нові рейси.



Йдеться про польоти до ОАЕГрузіїЧехії та Азербайджану. Авіаперевізник виконуватиме рейси з двох українських міст – Києва та Одеси.

Нові осінні напрямки Bees Airline

ОАЕ

Авіаперевізник літатиме з Києва до Шарджі щосереди та суботи. Перший політ запланований на 20 жовтня.

Вартість квитків в один бік стартує від 117 євров обидва – від 233 євро.

Умови в’їзду до ОАЕ

Як інформує консульська служба МЗС України, українцям, які мають намір відвідати Об’єднані Арабські Емірати з туристичною метою – в’їзд дозволено з виконанням наступних вимог:

Всі пасажири, які подорожують до ОАЕ, повинні надати під час реєстрації на рейс в аеропорту відправлення:

  • поліс міжнародного медичного страхування, який підтверджує покриття витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19 та перебуванням в умовах ізоляції на території ОАЕ;
  • сертифікат (Сertificate polymerase chain reaction (PCR) swab test), який підтверджує негативні результати тесту на COVID-19. Він має бути заповнений англійською мовою та видрукований;
  • вказаний сертифікат повинен бути виданий не пізніше ніж за 72 годин до прибуття, й наданий лише акредитованими в Україні медичними закладами.

Зазначається, що по прибуттю необхідно пройти ще один тест на COVID-19 в аеропорту. Результат надійде у вигляді повідомлення впродовж 24 годин. До моменту отримання результату тесту необхідно перебувати в умовах самоізоляції в готелі або іншому місці проживання.

Крім того, турист зобов’язаний завантажити додаток “COVID-19 DXB” і зареєструватися у ньому для можливого спілкування надалі з органами охорони здоров’я ОАЕ.