Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Після подорожі завжди хочеться придбати щось на згадку. Однак існують такі сувеніри, які просто вражають дивакуватістю навіть найзатятішого туриста.



Ось декілька найбільш шокуючих, які можна привезти з поїздки. Швидше за все, деякі з них ви б не ризикнули привезти в подарунок родичам.

Гаманці та сумочки з жаб

Цікаво, хто додумався використовувати жаб у такий спосіб, і кому приємно носити таку сумку? Мандруючи Філіппінами чи Малайзією не варто купувати подібний сувенір, адже окрім непрактичності, він ще й викликає відразу.

Читати  Назвали найкращу авіакомпанію 2021 року: вони перемагають вже восьмий раз підряд

Брелоки і відкривачки з мошонки кенгуру

В Австралії до кенгуру ставляться по-іншому – їх м’ясо продається в супермаркетах, а на туристичних ринках можна придбати брелок з мошонки кенгуру й відкривачку для пива.

Брелоки з живими рибками та черепахами

У Китаї туристам пропонують придбати живих істот, які запаяні в пластик. Це жахливо, адже навіть з живильним середовищем всередині – вони приречені на повільну та болісну смерть.

Читати  Як безпечно подорожувати попутками: лайфхаки

Сушені голови тсантса

З Еквадору додому можна привезти людські сушені голови. Звісно, на звичайному туристичному ринку ви не знайдете такої, але їх можна відшукати в місцевих крамницях.

Процес виготовлення тсантса непростий: необхідно акуратно витягти череп, обпекти шкіру зсередини розпеченими каменями, а після цього голова сушиться і “стискається” за допомогою гарячого піску.

Зміїний алкоголь

Як сировину для напоїв використовують отруйних змій. На них настоюють спирт або рисову горілку. Оскільки етанол денатурує білки зміїної отрути – він стає безпечним. Виробники стверджують, що такий алкоголь ще й корисний для здоров’я.

Читати  Шампанське і фокуси: стюардеси розповіли про найдивніші прохання багатих пасажирів

Пиво зі слонячих фекалій

Сировиною для цього пива стали кавові зерна, які були в шлунково-кишковому тракті слона. Дегустатори відзначають багатий кавовий запах і приголомшливий смак. Називається цей сорт Un, Kono Kuro, що, власне, означає “лайно”. Пляшка – близько 85 доларів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *