Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відкриття зеленого арт-об’єкту заплановано на травень-червень цього року.

Нова Алея нот Кузьми Скрябіна з’явиться в столичному парку “Позняки”. Як розповів автор проекту Станіслав Липовський, сама алея буде у вигляді гітарного грифа, а в центрі встановлять світломузичну інсталяцію з портретом музиканта.



За словами Липовського, уздовж всього “грифа” розмістять ноти з пісні Андрія Кузьменка “Старі фотографії”. На саму інсталяцію встановлять датчики, які при наближенні людини будуть включати музику Скрябіна.

Читати  Іспанський лоукостер Vueling влаштував розпродаж квитків до Парижа: ціни

“Пам’ятник ми не хочемо ставити. Хочемо, щоб це була арт-інсталяція. Це світло-музична арт-інсталяція, ноти на якій вночі будуться підсвічуватися. Кожна нота буде з іменем когось із зірок. Буде також встановлений датчик руху і щоразу, як хто проходитиме – датчик буде спрацьовувати і буде звучати музика нашого патріота Андрія Кузьменка”, – зазначив Липовський.

Читати  З Одеси стартували літні авіарейси до Києва та Львова

Облаштування алеї відбувається за рахунок бажаючих і любителів творчості музиканта. Відкриття об’єкту заплановане на травень-червень цього року.

Відзначимо, що проект стартував в 2015-2016 році, коли там була висаджена Алея Патріотів. Тоді відомі українські музиканти висадили близько 140 дерев.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *