Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Греції, в рамках нової фази карантинних пом’якшень, відкрили знаменитий Акрополь в Афінах та інші визначні археологічні місця. 

Понад 200 археологічних пам’яток, зачинених через пандемію, відкрилися 18 травня, заявило Міністерство культури Греції.



Археологічні пам’ятки стали першими серед культурних об’єктів, які повертаються до нормальної роботи. За ними слідують літні кінотеатри, що запрацюють з 1 червня, музеї – з 15 червня та мистецькі заходи – з 15 липня. 

Пам’ятки будуть працювати з 8 ранку до 8 вечора з вимогою дотримання усіх необхідних заходів безпеки відповідно до інструкцій Національної організації охорони здоров’я.

Крім того з понеділка відновлюють навчання старшокласники, знову працюють торгові центри і дозволяються поїздки по материковій частині країни. Проте подорожі на грецькі острови залишаються обмеженими.

На вихідних у Греції відкрили громадські пляжі на тлі сильної спеки, на яких теж діють жорсткі правила дистанціювання. Серед обов’язкових заходів обмеження до 40 осіб на 1000 квадратних метрів площі та відстань не менше 4 метрів між парасольками від сонця, а між лежаками – не менше метра.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *