Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Подільські Товтри

Це найбільший український національний парк. У 2008 році він увійшов до сімки природних див України, а з 2017 року став частиною світової спадщини ЮНЕСКО. Найвідоміша пам’ятка цього парку – затоплене село Бакота біля Кам’янця-Подільського. Якщо будете в парку, обов’язково відвідайте чудову Бакотську затоку, чарівний Смотрицький каньйон, Івахновецькі та Вербецькі Товтри, а також печеру Атлантида.



Національний парк “Синевир”

Озеро Синевир справедливо вважається візитною карткою цього національного парку, а його фото друкують на обкладинках багатьох туристичних путівників по Україні. Це місце дуже популярне серед екстрасенсів, цілителів і мольфарів, які впевнені в його позитивній енергетиці. Якщо будете там, можете відвідати центр реабілітації бурих ведмедів, який розміщується поруч.

Читати  Скільки потрібно працювати жителям різних країн, щоб заробити на ту саму річ

Олешківські піски

Справжня українська пустеля лежить у Херсонській області й називається Олешківські піски. Вони займають величезну площу – 162 тисячі гектарів, і розміщуються за 30 км від міста Херсон. Тут туристи зможуть побачити бархани й оази, як і в інших пустелях. Ідеальний час для поїздки сюди – весна й осінь, коли пісок не дуже гарячий. Якщо ж поїдете влітку, потрібно мати закрите взуття, адже пісок може прогріватися до 75 градусів.

Читати  Лоукостер Ryanair масово скасовує маршрути з України: перелік напрямків

Шацькі озера

Шацькі озера – чудове місце для відпочинку на природі біля чистої води в оточенні хвойного лісу. На території цього національного парку можна поплавати, позагоряти, порибалити і покататися на човні або байдарці. Загалом на волинському курорті понад 30 водойм, найпопулярніша з яких – озеро Світязь, найбільше і найглибше озеро природного походження в Україні.

 

Тузлівські лимани

Тузлівські лимани містяться в Одеській області й відомі як місце зимівлі, гніздування і зупинки численних водно-болотних птахів. Подорожуючи територією національного парку ви зможете побачити піщано-мулисті острови і коси, очеретяні зарості, солончакові ділянки та глинисті урвища. Поруч лежить морський курорт Росєйка.

Читати  У Чернівцях відновлюють щотижневе запалення кованого ліхтаря

Дністровський каньйон і водоспади

Загальна протяжність Дністровського каньйону становить понад 250 кілометрів – це один з найдовших каньйонів у Європі. Його береги прикрашають величні 200-річні дубові ліси, водоспади, печери, скельні храми та руїни фортець. Одна з головних визначних пам’яток парку – місто Заліщики. У парку є найбільший рівнинний водоспад України – Джуринський.

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *