Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Чи готові ви до нової ери комфорту і екологічності під час подорожей? Розкішні Four Seasons спільно з інноваційними Lucid Motors запускають унікальну програму, яка об'єднує розкіш із турботою про навколишнє середовище. Вже цієї осені в готелях та курортах Four Seasons у США гості зможуть скористатися новими послугами, які поєднують гостинність та екологічність.

Уявіть собі — безкоштовний доступ до автомобіля Lucid на час вашого перебування. Ваш відпочинок доповнять рекомендовані маршрути від команди консьєржів, аби ви змогли повністю насолодитися місцевими краєвидами. А якщо віддаєте перевагу розслабленості, до ваших послуг — культовий Lucid house car з професійним водієм, що додасть ще більше розкоші до вашої подорожі.

Читати  Як правильно збирати валізу: поради від стюардеси

І це ще не все. Lucid подбає про наявність зарядних станцій для електромобілів в готелях-учасниках, що підтримують різні типи електрокарів, роблячи цей процес зручним як для гостей готелю, так і для місцевих мешканців.

Це партнерство — не просто нововведення, це заявка на сталий розвиток подорожей, яке робить вибір на користь екологічно чистого транспорту легким і приємним. Як каже Марк Спайхерт, виконавчий віце-президент і головний комерційний директор Four Seasons, компанія пишається своїм внеском у створення сталого майбутнього, надаючи найкращі продукти та послуги.

Читати  Проект "ВеСело" проводит голосование за лучшее село в Украине

Ця співпраця між Four Seasons та Lucid Motors — новий стандарт в індустрії гостинності, який об'єднує ультра-розкішні умови з можливістю підтримки зеленої планети. Долучайтесь і ви до цього подорожуючого тренду майбутнього! 🌍

Поділіться своїми враженнями з нами у коментарях або дізнайтеся більше про цю ініціативу на нашому сайті. Яка частина цієї колаборації хвилює вас найбільше? 🚗✨

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *