Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

ОАЕ – чудове місце для того, аби провести там відпустку. Але підходити до її організації потрібно відповідально, адже у цій консервативній країні діють суворі правила, ненавмисне порушення яких може зіпсувати відпочинок.



Обмеження та заборони розпочинаються вже з прильоту до ОАЕ. За ввезення заборонених речей до країни тут можуть навіть заарештувати, і мова йде не лише про очевидні предмети.

Рецептурні ліки

В ОАЕ дуже суворо ставляться до наркотиків та їх розповсюдження, тож під заборону для провезення підпадають не лише безпосередньо наркотичні речовини, а й рецептурні ліки.

Читати  Маяки України

Деякі ліки, які в інших країнах є дозволеними та відпускаються без рецепта, тут заборонені або перебувають під контролем. За їх провезення можуть навіть посадити в тюрму.

Проте туристи можуть подати заявку на отримання дозволу на провезення своїх ліків в ОАЕ через онлайн-систему. Для цього потрібно надати контактну інформацію та лист чи довідку від лікаря, які підтверджують необхідність використання тих чи інших препаратів.

Читати  На пляжах Києва працюватимуть 120 лайфгардів на 26 рятувальних постах

Алкоголь

Алкоголь в ОАЕ легальний і туристи можуть купувати та вживати його у відповідних ліцензованих місцях. Проте провозити алкогольні напої з інших країн можна в обмеженій кількості. Це розповсюджується і на позиції, куплені в Duty Free. Так ви можете легально мати з собою до 4 літрів алкогольних напоїв або до 24 бляшанок пива.

Читати  На Закарпатті стартувало масове цвітіння Долини нарцисів

Порнографія та секс-іграшки

Секс-іграшки, а також порнографічні відео, книги та журнали суворо заборонені в ОАЕ. Це стосується і туристів, які не можуть провезти із собою щось із цих предметів. Тим, хто порушить заборону, загрожує в’язниця.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *