Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Міський голова Берегова Золтан Бабяк анонсував два фестивалі з угорським колоритом – фестиваль мисливських страв та “Гечанський вашар”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.



“18 вересня, у суботу, відбудеться перший Яношівський фестиваль мисливських страв (захід пройде у Яношівському старостинському окрузі). Із самого ранку й до пізнього вечора для гостей заходу запланована насичена програма, зокрема конкурс найсмачніших мисливських страв та їхня дегустація, виставка трофеїв, стрільба з лука”, – написав Бабяк.

Читати  Долина чорних тюльпанів і не тільки: квітучі локації Львівщини, які варто відвідати

Крім цього, на фесті мисливських страв буде також і дегустація місцевих вин, виступи музичних виконавців, танцювальних гуртів та дискотека.

За словами Золтана Бабяка, 25 вересня стартує фестиваль-ярмарок “Гечанський вашар” (він пройде у Гечанському старостинському окрузі в Берегівській тергромаді).

У програмі, як повідомив міський голова Берегова, виставка виробів народних умільців, експозиція-продаж дерев’яних меблів, садового інвентаря, зелених насаджень, меду, овочів та фруктів, свійських тварин тощо. Час роботи ярмарку із 7:00 до 15:00.

Читати  Дорожню карту розвитку туризму розробили для Приазов’я

Як повідомляється, Берегівська тергомада об’єднує на Закарпатті села, де компактно проживають угорці України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *