Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Від Ірландії до Босфору є туристичний пішохідний маршрут Е8. Він проходить через 10 країн. Вони є доволі популярними серед туристів. Тепер шлях пролягатиме через 4 області України.



Наша держава стане 11 в списку. Таке рішення має залучити туристів та інвестиції.

Транс’європейський маршрут Е8

Туристичний маршрут починається у ірландському місті Корк, тоді прямує до Болгарії, а звідти – до Туреччини. Загальна протяжність чинного шляху складає 4 700 кілометрів. Україна теж стане його частиною, до маршруту включать 4 області.

Читати  Моторошні пастки для ворогів та легенди про садизм: що приховує мальовничий замок Паланок

Через українські Карпати запланована прокладка транс’європейського шляху Е8, який буде починатися від кордону з Польщею до кордону Румунії. Тому сьогодні ми пропонуємо оптимальний варіант маршруту, який би охопив чотири області Західного регіону,
– зазначив заступник голови Львівської ОДА.

Транс’європейський маршрут пролягатиме через Львівську, Чернівецьку, Івано-Франківську та Закарпатську області. Проте остаточний шлях ще не затверджений, тому деякі пункти можуть зазнати змін.

Читати  Гірськолижні курорти Грузії офіційно відкрились 25 грудня

Цікаво знати! До списку країн входять Ірландія, Англія, Нідерланди, Німеччина, Австрія, Словаччина, Польща, Румунія, Болгарія та Туреччина. Місія України в цьому маршрути – поєднати Карпати з боку Польщі та Румунії, познайомити туристів зі Сколівськими Бескидами та показати автентичні українські села.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *