Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відкриття зеленого арт-об’єкту заплановано на травень-червень цього року.

Нова Алея нот Кузьми Скрябіна з’явиться в столичному парку “Позняки”. Як розповів автор проекту Станіслав Липовський, сама алея буде у вигляді гітарного грифа, а в центрі встановлять світломузичну інсталяцію з портретом музиканта.



За словами Липовського, уздовж всього “грифа” розмістять ноти з пісні Андрія Кузьменка “Старі фотографії”. На саму інсталяцію встановлять датчики, які при наближенні людини будуть включати музику Скрябіна.

Читати  SkyUp запускає рейси до Узбекистану

“Пам’ятник ми не хочемо ставити. Хочемо, щоб це була арт-інсталяція. Це світло-музична арт-інсталяція, ноти на якій вночі будуться підсвічуватися. Кожна нота буде з іменем когось із зірок. Буде також встановлений датчик руху і щоразу, як хто проходитиме – датчик буде спрацьовувати і буде звучати музика нашого патріота Андрія Кузьменка”, – зазначив Липовський.

Читати  Скельний дуб і мамонтове дерево: якими екзотами дивує дендропарк на Тернопільщині

Облаштування алеї відбувається за рахунок бажаючих і любителів творчості музиканта. Відкриття об’єкту заплановане на травень-червень цього року.

Відзначимо, що проект стартував в 2015-2016 році, коли там була висаджена Алея Патріотів. Тоді відомі українські музиканти висадили близько 140 дерев.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *