Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Вінниці почалася реконструкція історичної будівлі, в якій буде розташований найбільший у країні туристичний хаб.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов



«Нарешті приступаємо до практичної реалізації масштабного проєкту зі створення Туристичного хабу Вінниці – роботи з реконструкції приміщення стартували. Нагадаю, найбільший турхаб в Україні ми плануємо відкрити в самому центрі міста – це будівля по вул. Соборній, 89. У цьому році плануємо завершити І етап цього проєкту, а повноцінно Туристичний хаб Вінниці запрацює вже у 2022 році», – повідомив Моргунов.

Читати  Балі знову відкривається для туристів

За його словами, хаб поєднає зручні сервіси для гостей Вінниці з місцем для розвитку креативного підприємництва. Сучасний інформаційний центр, який запрацює у стінах туристичного хабу, зможе доповнити програми відвідин Вінниці цікавими пропозиціями як щодо міста, так і мандрівок регіоном. Він має на меті продовжити тривалість перебування туристів у Вінниці і, як наслідок, позитивно впливатиме на розвиток індустрії гостинності, створення нових робочих місць у цій сфері та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Читати  Уряд схвалив концепцію держпрограми оздоровлення та відпочинку дітей до 2025 року

Моргунов вважає, що майбутній простір хабу стане імпульсом для появи нових турів, маршрутів і пропозицій у різних сегментах місцевого туризму. Паралельно втілюватимуться проєкти для підсилення туристичної привабливості міста: реконструкція аеропорту, започаткування нових цікавих музеїв та поява майданчиків для великих культурних і ділових подій.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *