Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

До квітневого цвітіння тюльпанів у приватному дендропарку під Києвом готують зелений атріум з грабів.

Майже чотири мільйони тюльпанів різноманітних сортів і кольорів розцвітуть навесні на території приватного дендрологічного парку “Добропарк” поблизу села Мотижин, що у 45 кілометрах від центру Києва по Житомирській трасі. Про це повідомила адміністрація парку на офіційній сторінці у Facebook, підбиваючі підсумки конкурсу серед підписників сторінки, призом у якому стали безкоштовні вхідні квитки на тюльпанове поле.



“Раді анонсувати, що у новому сезоні розквітне 3 мільйони 700 тисяч тюльпанів! Враховуючи чималу кількість учасників ми вирішили подарувати квитки усім, хто вгадав”, – розповіли в адміністрації, оголосивши вісімку переможців конкурсу.

Читати  10 маловідомих фактів про Барселону

Крім того, наприкінці минулого сезону на парковій території висадили 40 грабів сорту Carpinus Betulus, які мають доповнити ландшафт “Добропарку” зеленим тунелем з квітковим килимом.

“Унікальність цих рослини у тому, що ще з дворічного віку гілки граба обережно формували з нахилом, щоб у парі два дерева утворювали арку. Вже навесні 5-ти метрові арки зазеленіють, утворюючи атріум з 100 тисячами тюльпанів всередині”, – анонсують в адміністрації.

Читати  5 дивних та кумедних європейських законів, в існування яких складно повірити

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *