Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зона 51, США

Зона 51 в Південній Неваді – одне з найзагадковіших місць у США. Це військова база, яка має репутацію місця випробування зброї та літаків.



На думку багатьох теоретиків змов, там розбився космічний корабель інопланетян. Інші ж вважають, що влада використовує це місце для дослідження космічного корабля, який, нібито, розбився в Розуеллі.

Це місце закрите для в’їзду для простих людей і навіть керівництво США не охоче визнає існування Зони 51.

Читати  У Норвегії можна орендувати будинок-шпаківню із розкішним краєвидом на фіорди

Ватиканські секретні архіви, місто Ватикан

Секретні архіви Ватикану служать місцем для зберігання великої кількості документів, які стосуються католицької церкви. Склепіння століттями охороняє таємниці Ватикану – від державних паперів до бухгалтерії та листів.

Більшу частину архіву заховали під землею і туди нікому не можна заходити, окрім дослідників. Вони мають спеціальні дозволи. Також існує кілька обмежень щодо того, які документи вони можуть переглядати.

Мавзолей Цінь Ши Хуан-ді, Китай

Мавзолей першого імператора Китаю Цінь Ши Хуан-ді захований глибоко під пірамідою понад 2000 років тому.

Читати  Популярний єгипетський курорт обнесли 36-кілометровою стіною з колючим дротом

Гробниця здебільшого запечатана, а її вміст залишається не дослідженим. Все через противників розкопок могили. Вони вважають, що сучасні технології не можуть запобігти її руйнуванню. З цієї причини доступ до гробниці заборонений китайським урядом.

Правчичка Брана, Чехія

Правчичка Брана – найбільша арка з пісковика в Європі. До 1982 року ця пам’ятка приваблювала туристів звідусіль. Але віднедавна арку закрили для відвідування. Причина заборони проста: чим більше відвідувачів приїжджає до району, тим є більша ймовірність того, що одного дня міст рухне.

Читати  Покоїться в теплій бухті: історія корабля World Discoverer, який наткнувся на невідомий риф

Острів Північний Брат, США

Острів Північний Брат розташований у Нью-Йорку. Він є одним з найпопулярніших покинутих регіонів США. На острові колись була лікарня для людей із заразними захворюваннями.

Зараз острів занедбаний. Закинута будівля слугує притулком для диких птахів, куди немає доступу людям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *