Travel News

3 фільми, які перенесуть вас в інші країни та подарують незабутні емоції

Рим

“Римські пригоди” / To Rome with love

Фільм розповідає про події, що відбуваються в одному з найдивовижніших міст – Римі. У ньому переплітаються кілька історій, створюючи цікавий і захопливий сюжет. Архітектор у віці, якому Рим немов дав друге життя, молода подружня пара з невеликого містечка, що приїхала в пошуках романтики, постановник опер, який знайшов собі нову потенційну зірку і справжня знаменитість, яка ще буквально вчора була ніким.



У кадрі з’являється Рим: фонтан Треві, Вівтар Миру, Площа Венеція та інші відомі локації.

Індія

“Готель “Меріголд”: Найкращий з екзотичних” / The Best Exotic Marigold Hotel

Пенсіонери вирішили змінити дощову Британію на казкову й екзотичну Індію. Надивившись різноманітних красивих постерів і картинок, вони всі вибирають для себе готель під назвою “Меріголд”. Але приїхавши на місце, вони дуже засмучуються, адже в реальному житті він кардинально відрізняється від картинки. Однак, проходить час і дивна і непередбачувана Індія вже не здається їм настільки дикою.

 

Париж

“Париж почекає” / Paris can wait

Анна – американка, що поборола хворобу. Їй за п’ятдесят, і, на перший погляд, вона живе красивим життям, але раптом скасовує поїздку з чоловіком до Будапешту і приймає рішення податися в Париж, а діловий партнер її чоловіка пропонує скласти компанію. Канни – Париж – не такий вже й довгий маршрут. Однак цього разу він затягується на два насичених враженнями дні, і герої зовсім не поспішають повертатися.