Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

За звання «Найгарніше українське село» у проекті Made in Ukraine змагаються 13 сіл Рівненської області. Головні критерії – туристична привабливість населеного пункту та інфраструктура. Переможець отримає грант на розвиток громади.



Конкурс уперше організували засновники проекту Made in Ukraine з метою відкриття красивих туристичних локацій поза межами доріг та прокладення нових туристичних маршрутів. У ньому взяли участь понад 200 населених пунктів з 24 областей, у тому числі 13 сіл — з Рівненської: Варковичі, Мильча, Козин, Смига Дубенського району, Сновидовичі, Стрільськ та Пугач Сарненського, Борове, Морочне, Річиця Вараського та Кунин, Новомалин, Карпилівка Рівненського району.

Читати  Держтуризм розробляє туристичні маршрути для мешканців окупованих територій

Як розповіла Супільному засновниця проекту Made in Ukraine Юлія Савостіна, конкурс відбувається у два етапи: відкрите голосування (до 25 жовтня) та оцінювання журі (1-15 листопада).

Головними критеріями відбору сіл-учасників до першого етапу були наявність туристичної «родзинки», природної чи рукотворної, та інфраструктури. Населення села не має значення, кожен охочий може віддати свій голос, але лише один раз.

Читати  Картопляні ряди Копенгагена

До другого етапу потраплять 30 сіл, з 1 по 15 листопада їх оцінюватиме професійне журі. Найгарніше село обиратимуть з урахуванням половини балів з голосування та половини балів, виставлених журі. Переможець отримає від команди та партнерів проекту грант у розмірі 100 тис. грн на розвиток громади, організатори збираються поїхати і вручити його особисто.

Читати  Перша в світі: на дні Атлантичного океану побудували автомобільну розв'язку

Окрім комерційної, Made in Ukraine займається громадською діяльністю та співпрацює з Міністерствами освіти, інформаційної політики, економічного розвитку та торгівлі, Міністерством закордонних справ, ООН, проектом StartUP Ukraine.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *